Je bekijkt nu ‘The Great Awakening’ is waar het allemaal om draait.

‘The Great Awakening’ is waar het allemaal om draait.

‘The Great Awakening’ is waar het allemaal om draait.

Het gaat er in The Great Awakening om dat we als mensheid ontwaken. Het ‘wakker worden’, inzicht krijgen op alle gebieden. Van machtsverhoudingen en politiek, tot (geld)systemen, de media en genezing. Het leven op aarde en daarbuiten, en alles wat daartussen zit. Oftewel; de waarheid ontdekken.
Dat we ons verbinden en dat we samenwerken. Dat we respect hebben voor andere mensen, voor dieren en moeder aarde. Dat we ons herinneren wie we zijn én hoe krachtig we zijn. Dat we in een staat van liefde komen. Het is van belang dat we onze trilling, onze frequentie, hooghouden en zelfs verhogen. Als je trilling hoog en zuiver is, ben je bijvoorbeeld niet vatbaar voor ziektes van buitenaf en kan je razendsnel genezen.

Er is een kleine maar hele machtige groep mensen die The Great Awakening koste wat kost wil voorkomen. Dit doen ze omdat ze ons onder controle willen houden. Ze willen ons onze vrijheid afnemen.
Dat doen ze door manipulatie, onderdrukking, door ons als slaaf te behandelen en angst aan te praten. Deze angstporno wordt via de main stream media verspreid.

Omdat angst een hele lage trilling heeft, vertraagd het jouw ontwaken. Het stopt je creatieve denken. Het maakt je ontvankelijk voor ziektes en vertraagt genezing. Het stopt de mogelijkheid om je intuïtie te gebruiken. Het is daarom erg belangrijk om dit te realiseren en je frequentie hoog te houden. Dit kan je bijvoorbeeld doen door te mediteren, te dansen, lief te hebben, te knuffelen, gezond te leven, veel en vaak te lachen en vooral niet te kijken of te luisteren naar die msm.

Gelukkig zijn er alternatieve mediakanalen. Hier krijg je het echte nieuws dat door artsen, wetenschappers, juristen, virologen en immunologen wordt gegeven. De reden dat deze mensen -soms met gevaar voor eigen leven- dit doen, is om ons te waarschuwen, om ons wakker te schudden. Helaas wordt dit echte nieuws zwaar gecensureerd en bereikt het dus niet iedereen.

Op deze site zal ik via masterclasses informatie delen en jou helpen te herinneren wie je bent. Jou leren je energie en frequentie te verhogen en hoog te houden. Zodat je in echte vrijheid kunt leven.

Lief mens, welkom hier op Truth4you waar de waarheid en alles over The Great Awakening met liefde gedeeld zal worden.

Liefs, Mary

copyright Truth4you